Beskydy na dlani - Véska - Silvestr 2024

Beskydy na dlani - strana s terasou "Beskydy na dlani", brána do Slezska "Beskydy na dlani", pohled z ložnice "Beskydy na dlani", brzké ráno
"Beskydy na dlani", východ slunce "Beskydy na dlani", pohled na terasu "Beskydy na dlani", první sníh "Beskydy na dlani", kuchyňský kout

...více fotek na e-chalupy.cz

Odpočiňte si v klidu romantického, klidného přírodou vonícího místa, které je dostupné jen pár desítek metrů od zpevněné silnice. Rodinný dům po kompletní rekonstrukci ukončenou v roce 2021,se 2 - mi bytovými jednotkami, každý se 3 - mi ložnicemi, vybaveným velkým kuchyňským koutem, jehož součástí je samozřejmě kvalitní kávovar. Vše úplně nové a voňavé. Jsme na kraji obce a není k nám vidět z cesty ani od sousedů. Máme svůj přirozený klid a soukromí, aniž by, jsme museli dělat speciální úpravy. To nám umožňuje pozemek o rozměru cca 6.000m², kde pobíhají 2 - 3 ovečky.

Nacházíme se v turistické oblasti vhodné pro návštěvy památek, pěší i cykloturistiku jak letní, tak zimní. Kola i lyže máme kam uschovat pod zámek. Nadmořská výška cca 500m n. m., pomáhá k lepšímu dýchání a relaxace pohledem na krásy Beskyd, nebo (po krátké procházce cca 30 minut) také na nádheru Jeseníků. Krásný pohled na fulnecký zámek, bere dech. Jsme ve vítkovské pahorkatině, v těsném sousedství oderských vrchů, kde končí nepřetržitý hluk městských aglomerací a začíná turistický ráj, klid, pohoda, opékačka, posezeníčko s nadhledem a možná se vám poštěstí (v dáli bez hluku) i vidět přistávat letadlo. Prostě klid, procházka, denní i noční romantika u rybníka, nebo v lese, relax na houbách, a to vše s podporou čistého vzduchu a voňavé přírody. V obci máme kostel s pravidelnými nedělními mšemi, relaxační rybníček a prostorné výletiště, kde je v létě také občerstvení s příjemnou obsluhou a vybavením pro dětské hraní.

Cena Silvestru 2024: 19500,- kč

Upřesňující podmínky: Vratná kauce 8.000 musí být složena v den nástupu, pro pobyt na 4 noci. Příplatek za pobyt se psem 200 Kč na noc.

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 8 osob. Chalupa nabízí k ubytování 3 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Véska pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Beskydy.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook