Turistická ubytovna ve sportovní hale - Rokytnice nad Jizerou - Horní Rokytnice - Silvestr 2024

Turistická ubytovna ve sportovní hale. Turistická ubytovna ve sportovní hale. Budova sportovní haly. Dětské hřiště.
Tenisové kurty. Pokoj č.1 Pokoj č.2 Pokoj č.3

...více fotek na e-chalupy.cz

Turistická ubytovna se nachází v centru Rokytnice nad Jizerou v budově sportovní haly TJ Spartak. Ubytování nejčastěji využívají sportovní kluby a oddíly pro svá soustředění. Dále je vhodné pro školy na školy v přírodě, adaptační kurzy a lyžařské kurzy. Nebo pro jiné zájmové skupiny. Ubytovna slouží jako skvělý výchozí bod pro pěší výlety do okolí Rokytnice a dále do Krkonoš.

Přímo v budově sportovní haly se nachází dvě tělocvičny (velká na míčové sporty a malá na sportovní gymnastiku a překážkové dráhy s velkou trampolínou v podlaze - pro místní děti prý nejdůležitějších 8m² v Rokytnici), které je možné si pronajmout, stejně tak nabízíme pronájem 3 tenisových antukových kurtů (přímo za halou), multifunkčního hřiště (1km) a fotbalového hřiště (1,5km). Před halou se nachází menší dětské hřiště. Zastávka autobusu/skibusu je vzdálená 150m od haly.

Cena Silvestru 2024: 0,- kč

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 37 osob. Chalupa nabízí k ubytování 3 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Rokytnice nad Jizerou - Horní Rokytnice pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Krkonoše.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook