Chalupa Rozárka - Jablonné v Podještědí - Lvová - Silvestr 2024

Chalupa Rozárka Lvová ubytování Jablonné v Podještědí - Lvová - Chalupa - 2 Vchod do chalupy přes zimní zahradu. Chalupa- zimní zahrada s krbem.
Chalupa- obývací pokoj+jídelna Chalupa- obývací pokoj+jídelna Chalupa- obývací pokoj+jídelna Chalupa- obývací pokoj+jídelna- kachlová kamna

...více fotek na e-chalupy.cz

Chalupa Rozárka u Lemberka v Jablonném v Podještědí, je velice klidné a romantické místo obklopené vlastním pozemkem, sadem, loukou a lesem. Jedná se o historicky zajímavý objekt z roku 1842,co prošel pečlivou rekonstrukcí. Kolem chalupy se rozprostírá krásná zahrada s dětským hřištěm, jezírkem a houpačkami. Děti si mohou hrát na hřišti, zatímco dospělí mohou relaxovat u posezení pod velkým kaštanem. Pro milovníky sportu je k dispozici stolní tenis, fotbal a badminton. Za špatného počasí si můžete užívat klidu v zimní zahradě, která je vybavena krbem. Přijďte si užít pohodu a klid v Chalupě Rozárka, kde se budete cítit spjati s přírodou a kde naleznete naprosté soukromí.

Cena Silvestru 2024: 55000,- kč

Upřesňující podmínky: Silvestr na chalupě u Lemberka

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 13 osob. Chalupa nabízí k ubytování 5 ložnic.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Jablonné v Podještědí - Lvová pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Lužické hory.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook