Srub Rtyně - Rtyně v Podkrkonoší - Silvestr 2024

Srub Rtyně - ubytování Srub Rtyně Srub Rtyně - hřiště Srub Rtyně
Srub Rtyně krbové kamna v kuchyni ložnice Srub Rtyně

...více fotek na e-chalupy.cz

Srub u lesa, výhled ze srubu na dančí farmu. Z koupacího sudu lze pozorovat mufloni. Pozemek je celý oplocený, pes může volně pobíhat. Dětské hřiště + trampolína, skluzavka. Možnost grilování i pálení ohně. Velké množství výletů po okolí Krkonoše, skály, města, muzea, zámky, hrady, ZOO, houbaření, koupání - kde se nacházejí jak vnitřní, tak i venkovní bazény, přehrada. Srub Rtyně se nachází ve Rtyni v Podkrkonoší a může se pochlubit vířivkou. Ubytování nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Babiččino údolí se nachází 14km odtud. Plně vybavená kuchyně je součástí objektu. Autem lze dojet do Kudowa Zdrój, Polanica Zdroj...

Jihozápadním směrem od Rtyně směřuje cyklistická i turistická trasa ke zřícenině hradu Vízmburk. Od východního okraje města je vyznačena naučná stezka Rtyňský okruh, která vede do míst bývalé těžby. U jižního okraje stojí rozhledna, která nabízí malebný pohled na město a jeho okolí.

Cena Silvestru 2024: 1400,- kč

Upřesňující podmínky: min. 5 nocí

Maximální kapacita srubu pro silvestrovský pobyt jsou 4 osoby. Srub nabízí k ubytování 1 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Rtyně v Podkrkonoší pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Východní Čechy.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook