Chalupa Pod Lípou - Velké Karlovice - Silvestr 2024

Chalupa Pod Lípou Velké Karlovice Chalupa Pod Lípou Velké Karlovice ubytování Chalupa Pod Lípou ubytování Velké Karlovice Obývací pokoj - přízemí - v pozadí schodiště do patra a kuchyň
Obývací pokoj - přízemí - možnost rozkládací pohovky pro 2 osoby Kuchyň - přízemí Kuchyň - přízemí 1/2 pokoj - přízemí - vstup z obývacího pokoje

...více fotek na e-chalupy.cz

Vítejte na stránkách naší chalupy. Nově zrekonstruovaná chalupa 2023 se nachází ve Velkých Karlovicích, údolí Leskové, v bezprostřední blízkosti wellness centra a golfového hřiště Hotelu Horal. Chalupa je vhodná pro rodiny s dětmi, ale i skupinku přátel.

V zimě můžete rovnou u chalupy nazout lyže a vyrazit na sjezdovku. Kdo je milovníkem běžek, tak opět stopy přímo od chalupy. V zimě je zde udržováno 50 km běžkařských tras, různých náročností. V létě je zde mnoho turistických a sportovních aktivit. Pokud je libo wellness, termální bazény, tenis, bowling, golf, masáže nebo lyžování, vše je v dosahu 200m. Přímo na Hotelu Horal.

Cena Silvestru 2024: 4500,- kč

Upřesňující podmínky: min. 4 noci

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 9 osob. Chalupa nabízí k ubytování 3 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Velké Karlovice pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Beskydy.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook