Maringotka Vrbůvka - Vlachova Lhota - Silvestr 2024

Maringotka Vrbůvka Maringotka Vrbůvka ubytování Vlachova Lhota Maringotka Vrbůvka Maringotka Vrbůvka Vlachova Lhota ubytování
Maringotka Vrbůvka Maringotka Vrbůvka Petrklíčové louky- 400m mléčná dráha z Vrbůvky

...více fotek na e-chalupy.cz

Vítejte na naší maringotce Vrbůvka, ležící v srdci Jižního Valašska v krajině Bílých Karpat. Její poloha je situovaná v obci Vlachova Lhota – v oblasti budoucího vodního díla Vlachovice. [https: //mapa. valasskeklobucko. cz/Vylety/Do - Vlachovic - na - dno - prehrady].

Snoubí se zde ticho a klid s krásným panoramatickým pohledem do okolní krajiny. Máte zde možnost navštívit ojedinělá místa, která jednou budou smazána z mapy z důvodu vybudování vodní nádrže. Je to ideální základna pro celou řadu výletů, kterých je tu opravdu moc. Maringotku Vrbůvku jsme usadili mezi vrby, které budou Vašimi věrnými sousedy a tichými společníky. Okolní pastviny a stádo pasoucích se krav Vám nabídnou ideální wine chill out a můžete v klidu sledovat měnící se krajinu v průběhu dne. Zde totiž není kam spěchat, je tu vše, pro co jste sem přijeli, výhledy, samota a Vy. K pikniku můžete využít náš trnkový sad, nasbírat si luční kvítí a večer posedět u táboráku pod hvězdami. Rodiny s dětmi ocení blízkost hned tří hřišť - dětské, multifunkční a fotbalové.

Cena Silvestru 2024: 6000,- kč

Maximální kapacita chaty pro silvestrovský pobyt jsou 4 osoby. Chata nabízí k ubytování 1 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Vlachova Lhota pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Beskydy.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook