Chalupa k pronájmu - Třebovle - Miškovice - Silvestr 2024

Chalupa k pronájmu Třebovle Miškovice Ubytování s bazénem Třebovle - Miškovice Třebovle - Miškovice - Chalupa - 3 venkovní posezení
Třebovle - Miškovice - Chalupa - 5 Třebovle - Miškovice - Chalupa - 6 Třebovle - Miškovice - Chalupa - 7 Třebovle - Miškovice - Chalupa - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Nabízíme k pronájmu krásný starý zrekonstruovaný dům v malebné vesnici Miškovice, jen 5km od historické Kouřimi. Tento dům kombinuje kouzlo venkovského života s moderním komfortem. V přízemí najdete prostornou kuchyň vybavenou myčkou, elegantní koupelnu s rohovou vanou a útulný obývací pokoj s televizí a pohodlným gaučem. V patře jsou čtyři pokoje, dvě velké ložnice a dvě menší, s kapacitou až pro 8 osob.

Rozlehlá zahrada obklopená tújemi, zajišťující klid a soukromí, nabízí bazén s tepelným čerpadlem, gril a příjemné posezení. Hned vedle zahrady je dětské hřiště. V blízkém okolí můžete navštívit historickou Kouřim se skanzenem, památníky bitev u Lipan, Křečhoře a Kolína. Vesnicí prochází známá ovocná cyklostezka. Ideální místo pro rodinnou dovolenou nebo relaxační pobyt s přáteli.

Cena Silvestru 2024: 0,- kč

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 8 osob. Chalupa nabízí k ubytování 4 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Třebovle - Miškovice pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Střední Čechy.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook