Domecheck na Božím Daru - Boží Dar - Silvestr 2024

Domecheck na Božím Daru - ubytování Domecheck Boží Dar ubytování Domecheck ubytování Boží Dar Domecheck na Božím Daru - předsíňka při vstupu do domku
Boží Dar - Chalupa - 5 Domecheck na Božím Daru - Obývací místnost Domecheck na Božím Daru - Obývací kout s TV a kachlovými kamny Domecheck na Božím Daru - Jídelní kout

...více fotek na e-chalupy.cz

Patrový dům, kterému s láskou říkáme Domeček, nabízí komfortní zázemí až pro sedm osob, tři ložnice, obytný prostor s vybavenou kuchyní a designovými funkčními kachlovými kamny, samostatnou předsíň, dvě koupelny, vše kompletně nové v krušnohorském stylu s důrazem na kvalitní přírodní materiály.

V docházkové vzdálenosti pouhých padesáti metrů můžete využít zázemí apartmánů Engadin. Zde si můžete dopřát za poplatek bohaté bufetové snídaně, zdarma wellness areál s vířivkou, bazénem a infrasaunou. Relaxovat při masáži… nebo si zahrát tenis na tenisových kurtech a pak relaxovat. Personál apartmánů Engadin se o Vás postará po celou dobu Vašeho pobytu.

Cena Silvestru 2024: 84000,- kč

Upřesňující podmínky: Uvedená cena je za silvestrovský pobyt na týden (so - so)

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 7 osob. Chalupa nabízí k ubytování 3 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Boží Dar pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Krušné hory.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook