U Babičky - Mikulov - Silvestr 2024

Ubytování U Babičky - Mikulov Mikulov Ubytování U Babičky Příjezdová cesta = Vaše parkovací místo Zahrada před domem
Bazén s přímým vstupem z terasy Terasa s venkovním posezením Bazén a pohled do vinohradu Vinohrad

...více fotek na e-chalupy.cz

Ubytování U Babičky je prostorný dům s kouzelnou atmosférou blízko centra Mikulova a přesto v klidné čtvrti. Ideální pro pohodovou rodinnou dovolenou či příjemný sraz s přáteli. Dům je obklopen malebnou zahradou s malou vinicí, pozemek je oplocený a parkovat můžete přímo u domu (ulice je zpoplatněna). Součástí venkovního vybavení je bazén, částečně zastřešená terasa s pohodlným zahradním nábytkem, krb s posezením pod krytým přístřeškem porostlým vinnou révou, či přenosné ohniště. Pro naše menší návštěvníky máme nachystané hračky.

Dům je zařízen původním vybavením v retro stylu. Nabízí 3 pohodlné, neprůchozí ložnice, obývací pokoj s vybaveným dětským koutkem, plnohodnotně zařízenou kuchyň, samostatné WC a koupelnu s vanou. Budete se zde cítit jako na prázdninách u babičky. Malebné vinařské město Mikulov nabízí svým návštěvníkům celou řadu atraktivit - historické památky, procházky v přírodě, nemalé kulturní vyžití, ochutnávky místních vín i gurmánské zážitky v místních restauracích. Příjemnou procházkou přes park dojdete do centra asi za 5min (cca 700m).

Cena Silvestru 2024: 45000,- kč

Upřesňující podmínky: Jednotná cena za celý objekt.

Maximální kapacita rekreačního domu pro silvestrovský pobyt je 6 osob. Rekreační dům nabízí k ubytování 3 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Mikulov pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Jižní Morava.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook