Malý Statek Hradečná - Bílá Lhota - Hradečná - Silvestr 2024

Malý Statek Hradečná - ubytování Malý Statek Hradečná Dětské hřiště s pískovištěm Malý Statek Hradečná
Malý Statek Hradečná Malý Statek Hradečná - Pergola s ohništěm Malý Statek Hradečná - Pergola s ohništěm Malý Statek Hradečná

...více fotek na e-chalupy.cz

Náš Malý Statek v obci Hradečná je kompletně nově zrekonstruovaným stavením z roku 1834.Je vhodný jak pro početnější skupiny přátel, tak velké rodinné akce s dětmi. Kolem Statku je oplocená zahrada s bazénem a zázemím pro děti. Obec Hradečná se nachází v kopcích přibližně 8km západně od města Litovel a 20km severo - západně od Olomouce. Kapacita statku je 12osob v celkem 3ložnicích. Pohodlně u nás zaparkují dvě auta v uzavřeném dvoře a další na ulici před statkem. Statek disponuje kompletně vybavenou kuchyní, obývákem, koupelnou se sprchovým koutem, dvěma umyvadly a bidetem. Dále je k dispozici sezónní toaleta ve venkovním domku. Statek je vybaven pračkou a sušičkou. Odpočinout si u nás můžete v infrasauně. Základní potřeby (prací prášek, základní suroviny v kuchyni, ručníky, povlečení) jsou pro váš pobyt připravené. V zahradě je velký nadzemní bazén, venkovní posezení s letní kuchyní, pergola s ohništěm a gril. Pro případ špatného počasí u nás najdete kolekci stolních her. Pro malé návštěvníky tu máme dětské hřiště s houpačkami, skluzavkou a pískovištěm. Samozřejmostí je dětská postýlka a jídelní židlička pro nejmenší.

Díky své poloze je náš statek skvělým startovacím bodem pro cykloturistiku i pěší turistiku. Kousek od nás je hrad Bouzov, Litovelské Pomoraví, Mladečské jeskyně a mnoho dalších turistických atrakcí.

Cena Silvestru 2024: 8400,- kč

Upřesňující podmínky: Cena za noc

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 12 osob. Chalupa nabízí k ubytování 3 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Bílá Lhota - Hradečná pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Severní Morava.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook