Penzion Hvězda Roda - Holín - Silvestr 2024

Penzion Hvězda Roda Penzion Hvězda Roda ubytování Holín u Jičína Penzion Hvězda Roda ubytování Holín v Českém ráji Holín - Penzion - 4
Holín - Penzion - 5 Holín - Penzion - 6 Holín - Penzion - 7 Holín - Penzion - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Penzion Hvězda Roda se nachází v klidné části obce Holín, stranou od hlavní komunikace. Dům je situovaný ve spodní části zahrady a okolní stromy poskytují příjemný chládek i v parném létě. Ubytování je možné ve dvou pokojích, koupelna s WC je na chodbě. Kuchyňka je sice malá, ale naleznete v ní vše potřebné, včetně malého koutku s hračkami pro děti.

Nedaleko do domu se nachází rybník Čistý, cca 0,5km, kde je možné koupání. Za tímto rybníkem se nachází další dva rybníky, určené pro sportovní rybaření. Městské koupaliště v Jičíně je vzdálené 3km. V nedalekém okolí se pak nachází několik dalších možností, kam se jít vykoupat, např. romantické koupaliště Pelíšek přímo v Prachovských skalách. Přímo za domem vede žlutá turistická trasa, která vás dovede příjemnou procházkou rovnou do nedalekých Prachovských skal. Na druhou stranu, do města Jičína, je možné jít buď pěšky, či na kole po cyklostezce. Město Jičín nabízí pestrou paletu kulturních akcí a velké množství restauračních zařízení. Celý Český Ráj je protkaný cyklostezkami a turisticky velmi zajímavými místy.

Cena Silvestru 2024: 0,- kč

Maximální kapacita penzionu pro silvestrovský pobyt je 9 osob. Penzion nabízí k ubytování 2 ložnice.

zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Holín pro rok 2024 v penzionech pro oblast Český ráj.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook