Apartmán Deštné - Deštné v Orlických horách - Silvestr 2024

Apartmán Deštné Apartmán Deštné Apartmán Deštné Apartmán Deštné
Apartmán Deštné Apartmán Deštné Apartmán Deštné Apartmán Deštné

...více fotek na e-chalupy.cz

Dovoluji si Vám nabídnout k pronájmu nový apartmán v centru Deštné v Orlických horách (vedle kostela). Apartmán je v 3.NP s výhledem na sjezdovky. Velikost 40m2,předsíň, obytná místnost s kuchyní, koupelna s toaletou a sprchovým koutem, lyžárna, kolárna, společenská místnost. Parkovací místo zdarma u domu. Kuchyňská linka je vybavena myčkou, indukční varnou deskou, rychlovarnou konvicí, nádobím, automatickým espressem DeLonghi, multifunkční troubou, lednicí a vinotékou.

K dispozici je rozkládací postel 160x200cm, rozkládací pohovka 180x200cm a vyvýšené pódium s krásným výhledem o velikosti 90x340cm. Dále dětská skrývačka s matrací. Apartmán je vhodný pro 4 osoby. K službám Wifi a 70 TV programů pro dlouhé chvíle. Ve stupních prostorech apartmánového domu je možnost posedět v pohodlných křesílcích a počkat až tatínci všechny ty nezbytně nutné věci za vás vynosí. V apartmánovém domě je k dispozici výtah.

Cena Silvestru 2024: 4000,- kč

Upřesňující podmínky: Další info na dotaz.

Maximální kapacita apartmánu pro silvestrovský pobyt jsou 4 osoby. Apartmán nabízí k ubytování 1 ložnice.

zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Deštné v Orlických horách pro rok 2024 v penzionech pro oblast Orlické hory.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook